Tuesday, January 19, 2021

Tampereen kaupunginvaltuustoon 2021 Seppo Lehto tamperelaisuuden ja suomalaisuuden esitaistelija - Tervetuloa mukaan tukiryhmäämme kuntavaaleissa Tampereen kuntavaaleissa 2021


Tampereen kaupunginvaltuustoon 2021 Seppo Lehto tamperelaisuuden ja suomalaisuuden esitaistelija  - Tervetuloa mukaan tukiryhmäämme kuntavaaleissa Tampereen kuntavaaleissa 2021. 

Tervetuloa omalla valitsijayhdistykselläsi:
https://kuntavaalien-yhteislista-Tampere.blogspot.com/


https://Tampereen-kuntavaalit-2021.blogspot.com

Kuntavaaleissa Tampereella vaatimuksemme: 

Tampereen kuntabudjeteista poistettava kaikki maahanmuuttajien tukirahat. Kuntavaaliehdokas Tampere Lehto Seppo:https://Kuntavaaleissa-Tampereella-2021.blogspot.com

Suomen tunnetuin kansallisten symbolien vaalija ja suojeluskunta- ja lottaperinteen vaalija historioitsija islam- ja matuinvaasion vastustaja Seppo Lehto:

https://Seppo-Lehto-kaupunginvaltuustoon.blogspot.com
Tiedustelut Tampereen kuntavaalien sitoutumattomien yhteislistalle tulosta ymv:sta asioista ensisijassa:

E-mail:  vapaussoturi@gmail.com

https://Sitoutumattomien-yhteislista.blogspot.com 


Tunnuslauseenamme: Suomi suomalaisille ja huijaamalla kansalaisuutensa saaneet elintasopakolaiset palautettava, kuten USA:ssakin toimitaan kansalaisuudet poistaen kaikilta jotka ovat perusteettomasti väärin dokumentein tulleet maahan kusettaen turvapaikkahakemuksessaan. Kaikillehan meille kotimaa on se rakkain?

https://Sinimusta-yhteistyo.blogspot.com Sinimusta yhteistyö haussa edelleen. Onko AKS:n ja IKL:n henki kuollut ja tsuhnista tullut pelkkiä varjoaan pelkääviä ryssäläisbryssäläisiä persekärpäsiä?

Katso lisää Ajan Suunnasta https://Ajan-Suunta.blogspot.com :------------------------

https://Tampereen-kaupunginvaltuutettu.blogspot.com/

---------------------------------------------

No comments: